Pamačius Šį 1 Mln. JAV Dolerių Kainavusį Vestuvių Tortą, Nutįs Seilė

Vestuvės daug kainuoja, nes žmonės, dirbantys vestuvių versle, pasirengę jaunuosius „nurengti“ iki apatinių. Tačiau Debbie Wingham – visai kito kalibro žaidėja. Ji tituluojama brangiausiai apmokama vestuvių dizainere, o visai neseniai ši moteris pagamino 1 milijoną JAV dolerių kainavusį vestuvių tortą užsakovams iš Dubajaus.

Gyvą nuotaką primenantis tortas buvo 182 cm aukščio ir svėrė 120 kg – daugiau nei jo gamybai pozavusi manekenė. Gaminant šį gardėsį, buvo sunaudota 1000 kiaušinių ir 20 kg šokolado. Tortą dengė 50 kg dekoratyvių saldumynų, kurie visi buvo valgomi! Kiekviena mažytė gėlė ir rutuliukas buvo pagamintas rankomis, o visas dekoravimo procesas užtruko 10 dienų. Nuotakos galva papuošta tikrais perlais ir trijų karatų deimantais.

source

source

source

source

source

source

Daugiau!

source

source

source

source

source

source

Debbie – ne tik tortų dizainerė. Ji taip pat kuria batus, kurių pora kainuoja 15 milijonų JAV dolerių. Mergina yra sukūrusi ir pačią brangiausią juodųjų deimantų suknelę pasaulyje, kurios vertė – 50 milijonų JAV dolerių. Na, aš tikrai žinau, kas nebus mano vestuvių dizainerė...

source

Komentarai

Daugiau Testų