Nustebsi, Kai Sužinosi, Ką Tavo Lūpų Forma Pasako Apie Tave

Sakoma, kad akys – sielos veidrodis. O kaip gi lūpos? Juk jos labai svarbus veido bruožų elementas, įrėminantis burną ir leidžiantis įvairius garsus. Ką lūpos gali pasakyti apie žmogų pasaulyje, kuriame egzistuoja lūpų dažai?

Akivaizdu, kad jos gali daug pasakyti, ar bent taip teigia ekspertai. Nors šis straipsnis nėra mokslinis veikalas, tačiau tai puikus gidas, padėsiantis suprasti, ką žmonės gali „perskaityti“ iš tavo lūpų, atidžiai į jas pasižiūrėję. Skaityk ir pasiruošk, nes sužinosi kai ką labai įdomaus!

Natūraliai putlios lūpos

Jei tavo lūpos yra natūraliai putlios ir abi lūpos – apatinė bei viršutinė – vienodo storumo, esi rūpestingas ir empatiškas žmogus. Nesavanaudiškai rūpiniesi kitais ir tai tau teikia daug džiaugsmo. Tu taip pat turi nedidelį draugų ratą, bet jie visi tau yra labai brangūs.

source

Plonos lūpos

Jei abi tavo lūpos plonos, tuomet esi žmogus-vienišius, bet savimi pasitikinti asmenybė. Tai jokiu būdu nereiškia, kad negali būti geras partneris! Tau būdingas romantikos jausmas.

source

Centre išplatėjančios lūpos

Centrinėje dalyje išplatėjančios lūpos būdingos tiems, kurie mėgsta būti dėmesio centre. Šie žmonės mėgsta jaudinančias ir įdomias situacijas, nes tokios jiems dažniausiai ir nutinka.

source

Lūpos su kampuotu Kupidono lanku

Jei tavo viršutinė lūpa primena Kupidono lanką, esi kūrybinga asmenybė, kuriai taip pat būdinga puiki atmintis. Dėl to tau puikiai sekasi megzti ir puoselėti savo socialinį tinklą bei kaupti naudingas pažintis.

source

Lūpos su užapvalintu Kupidono lanku

Lūpos su užapvalintu Kupidonu lanku būdingos jautriems ir rūpestingiems žmonėms. Jie dažnai nusimena dėl neteisybės ir nusivilia gyvenimu, jei pasitaiko nesėkmių. source

Lūpos be ryškaus Kupidono lanko

Šių lūpų formų savininkai – atsakingi ir patikimi žmonės. Jie mėgsta duoti ir padėti kitiems, tačiau jiems gali trūkti emocinės pajautos kito žmogaus atžvilgiu.

source

Aukso viduriuko lūpos

Tai lūpos, kurios nėra nei plonos, nei storos, vidutinio putlumo ir storumo. Jų savininkai yra geri klausytojai ir gyvenime išlaiko pusiausvyrą.

source

Dirbtinai putlios lūpos

Kinų išmintis teigia, kad kiekvienas veido bruožas gali daug atskleisti apie žmogaus asmenybę. Jei dirbtinai keičiama jų forma, pavyzdžiui, lūpų, tuomet sutrinka veido bruožų sinchroniškumas. Jei dirbtinai paputlinote savo lūpas ar kitaip pakeitėte jų formą, vadinasi, esate savanaudis ir daug poreikių turintis žmogus.

source

Komentarai

Daugiau Testų